Liituge Nutrilite™-i PV väljakutsega: jagame oma 90. aastapäeva puhul TASUTA kingitusi!

01 august 2024

Tähistame olulist aastapäeva erilise teekonnaga parema elu poole!

Nutrilite™ on valmistanud tooteid ja lahendusi, mis parandavad inimeste tervist ja heaolu, juba alates 1934. aastast. Ükskõik kas te olete olnud meiega terve eluaja või liitusite alles hiljuti, soovime teid tänada, et toetate oma tervist Nutrilite’i toodetega. Selle tähtsa sündmuse tähistamiseks oleme koostanud Nutrilite’i PV väljakutse – see on eriline võimalus koos meiega tähistada ja näidata usaldust, mida olete meile aastate jooksul andnud.

Alates 1. augustist kuni 31. oktoobrini 2024 koguvad väljakutses osalejad Nutrilite’i tooteid ostes PV-sid ning saavad nende eest põnevaid preemiaid.

  • Kogudes kolm kuud järjest iga kuu Nutrilite’i toodete pealt vähemalt 250 PV-d, saate kvaliteetse reisikoti, millel on Nutrilite’i 90. aastapäeva logo.
  • Kogudes kolm kuud järjest iga kuu Nutrilite’i toodete pealt üle 500 PV, saate lisaks kvaliteetsele reisikotile ka TASUTA nutikella Fitbit Charge 6!

Reisikott on mugav ja praktiline reisikaaslane, mis tuletab lisaks meelde, et hoolitseksite oma tervise eest kõikjal, kuhu lähete. Kuna see mahutab kõik teie Nutrilite’i olulised tooted ja muu reisivarustuse, aitab see teil heaolule pühenduda ka kodust eemal viibides.

Nutikell täiendab reisikotti, pakkudes teile tervise eesmärkide saavutamiseks lisatuge. See sobitub ideaalselt teie igapäevaellu ning aitab tagada, et 90 päeva jooksul omandatud tervislikud harjumused jätkuksid ka pärast väljakutse lõppemist.

Kuigi need tasuta kingitused on väljakutse lõppedes suureks abiks, on miski muu veelgi olulisem. Tõeliseks auhinnaks on püsivad muutused, mida te tervislikuma tuleviku nimel teete. Me anname teile võimaluse omandada positiivseid harjumusi, mis jätkuvad ka pärast väljakutse perioodi ja kestavad kogu elu.

Nutrilite’i tooted, mida arvestatakse PV väljakutses, leiate siit.

Alustage seda teekonda meiega juba täna!


Korduma kippuvad küsimused

Kui soovite saada lisateavet või kui teil on tekkinud küsimusi kampaanias osalemise, preemiate ja muu olulise kohta, lugege alljärgnevaid KKK-sid. Lisaküsimuste korral võtke abi saamiseks ühendust meie kasutajatoega.

  1. Kes võivad selles kampaanias osaleda?
    ABO-d ja plussliikmed.
     
  2. Mis saab juhul, kui ma 1. või 2. kuul ei kvalifitseerunud? Kas ma saan siiski kvalifitseeruda, kui kogun puuduoleva personaalse PV järgmisel kuul?
    PV-sid tuleb koguda igakuiselt. Kui te 1. kuul ei kvalifitseeru, ei saa te enam kampaanias osaleda.
     
  3. Kuidas käsitletakse selles kampaanias personaalse PV-ga seoses täiendavaid vahendeid?
    Selles kampaanias osalemiseks ei ole võimalik kasutada täiendavaid vahendeid. Ka PV-sid, mida on kogutud täiendavate vahenditega, ei arvestata.
     
  4. Milliste toodete puhul arvestatakse selle kampaania raames PV-sid?
    - PV-sid arvestatakse kõigi Nutrilite’i, Truvivity ja bodykey kaubamärgiga toodete puhul. Muude aktiivsete kampaaniate korral pöörake tähelepanu potentsiaalselt vähendatud PV väärtusele.
    - XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique ja Home kaubamärgiga tooteid EI arvestata.

    Kõik tooted, mille puhul arvestatakse PV-sid, leiate siit.

  5. Kas preemiat/preemiaid jagatakse taotleja kohta?
    Jah. Kui olete väljakutse lõpuni kaasa teinud, saate preemia(d) taotleja kohta. Näiteks, kui ühel ABO numbril on 2 taotlejat ja see ABO number teeb väljakutse ära, saab iga taotleja preemia.
     
  6. Kas arvesse lähevad minu personaalsed PV-d, mis tulenevad personaalsest ostukorvist, või ka täiendavast ostukorvist tulenevad PV-d?
    Arvesse lähevad kõik PV-d, sealhulgas personaalsed PV-d, klientide PV-d ja täiendava ostukorvi PV-d, välja arvatud partnerpoe PV-d.
     
  7. Kas arvesse lähevad ka kordustellimustest tulenevad PV-d?
    Jah, need lähevad ka arvesse.
     
  8. Kas seda kampaaniat saab kombineerida teiste eriprogrammidega, näiteks kinkekupongidega ja START programmiga?
    Jah.
     
  9. Kui 3 järjestikusel kuul kogutakse iga kuu kaks korda rohkem personaalseid PV-sid, kas siis tasuta kingitused kahekordistuvad?
    Preemiaks on maksimaalselt üks reisikott ja üks Fitbiti nutikell.
     
  10. Millal ja kuidas preemia kohale toimetatakse?
    Preemia(d) lisatakse automaatselt teie järgmisele tellimusele alates 6. novembrist, kui esitate ükskõik mis väärtusega tellimuse.
     
  11. Kui pikk on Fitbiti nutikella ja reisikoti garantii?
    Amway rahulolugarantiid ei kehti tasuta toodetele. Rahulolugarantii ja seadusjärgne garantii kehtivad ainult ostetud/tasulistele toodetele ning tasuta kampaaniatoodetega garantiiõigusi ei kaasne. Vahetame kingituse välja üksnes juhul, kui see on saanud kohaletoimetamise ajal kahjustada.